tiistai 10. heinäkuuta 2012

Pystykorvaisten Pikkulikkojen Uudet kuviot

Neeka noutaa, tuomari valokuvaa :)

Niin. Vuodatuksen käyttö on ollut hankalaa ja raivostuttavaa ja kun pentukuvapostailut Nuuran osalta on ohi, siirretään kotisivujen päivittely tänne. Kun tässä nyt on tämän kevään ja kesän aikana tehty muitakin muutoksia, niin muutetaan samoin tein myös tämä bloggailu lopullisesti blogspottiin. Vanhat kuulumiset löytyvät vuodatuksesta edelleen.

Neeka ja Nuppu-sisko

Mitä kuuluu meille? Kesä jatkuu! Samoin työt, mutta vähemmillä tunneilla. Koko ajan on sata rautaa tulessa ja vähitellen pitäisi kai vähän rauhoittaa kalenteria. Kesän suurin tavoite on oppia sanomaan ei.

Viime viikonloppuna osoitimme aikamoista taisteluhenkeä, kun ajoimme Joensuusta Inkooseen (500km) Islanninkoirien kesäleirille ilmastoimattomalla autolla helteessä... Mutta leiri oli jokikisen hikisen minuutin ja tuskaisen kilometrin arvoista!

Nuura ja Kusti- veli

Saimme kolme päivää touhuta koiratouhuja, nähdä ihania harrastajaystäviä ja saada hyvää tsempitystä treeneihin. Suoriuduin kummankin koiran kanssa hommista järkevästi. Vahvistin mitä halusin ja pystyin keskittymään treeniin yllättävän hyvin. Tuntui että kerrankin sain kummastakin koirasta irti hyvän tuloksen ja vielä kolmesti lauantaina ja kahdesti sunnuntaina. Haku jäi meiltä välistä. Keskityimme tokoon ja agilityyn ja se oli ihan järkevää. Osasinpa olla ahmimatta liikaa.

Parasta leirissä oli tottakai treenaamisen lisäksi tutut. Sekä harrastajat, että koirat.

Pikkupaskasta ja sen upeasta, hyvin hyvin hyvin, pitkät sääret omaavasta veljestä, on kasvanut kovin hauskoja koirakansalaisia. Ne alkavat muistuttaa ihan oikeasti koiria. Islanninkoirilta ne eivät juuri näytä, mutta koiria ne ovat isolla K:lla. Kumpikin Funin ja Runin lapsista osoitti sekä treeneissä että yleisessä hengailussa yllättävää järkevyyttä (mainisematta ei varmasti voi jättää, että lipsahduksiakin tapahtui, mutta mitäpä pienistä ;)  ). Niistä tulee mahtavia harrastuskavereita kyllä. Töitä se vaatii mutta varmasti tulee!

Kusti 1v3kk
Nuura 1v3kk

Leiri takana päin. Kiitos kaikille! Toivottavasti saitte yhtä paljon hyvää mieltä ja tsemppiä kuin meidän tiimi :)
Nyt edessä on mökkeilypäivät Lappeenrannassa, jonka jälkeen koirat jatkaa lomailua kun Anni suuntaa kohti rokkia. Sitten palaillaan normaaliin kesärytmiin töiden, treenien ja kisailmottautumisten keskellä. 

PystykorvaisetPikkulikat <3 KESÄ