maanantai 10. syyskuuta 2012

Kesä meni ja kiirettä piti

Voi voi voi voi minkälaista tohinaa on ollut tohinatyttöjen kesätouhut. Noh. Onpahan tehty, kaikenlaista. Kesän kohokohtia ovat ehdottomasti olleet reissut Pölkinharjuun, eli uudelle mökille. Koirat ovat nauttineet - samoin omistaja. Harrastusrintamalla ei ole saavutettu muuta kuin luottamusta  toinen toisiimme ja hyväntuulista yhdessä tekemistä ja sitähän sen kuuluu olla. Katsotaan mitä syksy tuo tullessaan. Ei siis paineita.

Kesän lopussa surtiin sekä kotieläinpihan talviteloille laittamista, että Tiinan + koirien muuttoa Savonlinnaan. Mutta Savossa käynnille on niin monta syytä, että koirakaverukset saavat kyllä säännöllisesti leikkiä. ;)

Yhdet tokokisat startattiin kesän aikana - tuloksena ohjaajan totaalimasennus. Miten se vire VOI mennä sellaiseksi mitä se kilpailukehässä on? Agilityssa tulosta on tehty upeasti ja viralliset tullaan starttaamaan syksyn aikana. Nuuran kanssa edistys arjessa sekä harrastusten alkeissa on ollut huimaa. Siitä kasvaa käsiini ihan huippu koira.

Hetki vielä nautitaan syksyn lomasta ja sitten aloitetaan sekä koiraharrastuksen, että opiskelun arki. Tervetuloa syksy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti