lauantai 20. lokakuuta 2012

Koiratanssi 20.10.2012

Neeka koiratanssi Freestyle Alokas-luokka
 Niin. Ensimmäiset viralliset koiratanssin kisat on vihdoin takana (eihän niistä ole puhuttu kun 4 vuotta...) Ohjelma hajosi lopussa ihan totaalisesti, kun jonkun (=oma) koira alkoi hallissa haukkua. Neeka meni Nuuran haukusta hämilleen ja alkoi samalla hämmästellä myös yleisöä ja meni ihan omituiseen kiihtyneeseen tilaan. Mutta. Ohjelman alku onnistui järjettömän hyvin ja kokonaisuus jäi enemmän kuitenkin plussan puolelle. Samalla ohjelmalla lähdetään kyllä kisoihin uudestaankin. Meillä oli tosi tosi kivaa!

Parasta koko päivässä oli kuitenkin Beijon ja Marian Freestyle voitto. Onnea kertaalleen! sekä Sannan ja Topin Heelwork voitto ja tietenkin myös Niinan ja Flammen sijoitus. Oma treeniporukka otti siis kolmoisvoiton Freestylessä ja voitti Heelworkin. Ei paskemmin?!

Joensuu Koiratanssi Freestyle ALO 161,33/200p KUMA Sijoitus 2/6

Tuomarikommentit:

Tekniset pisteet: 83
Taiteelliset pisteet 89
Yhteensä: 172

"Ohjaajalla töppösissä rytmiä. Innokas koira, joka harmiksi alkoi kommentoimaan muiden "haukkua". Siitä hieman pisteverotusta."
Heli Nousiainen

Tekniset pisteet: 77
Taiteelliset pisteet: 78
Yhteensä: 155

"Hyvän ja iloisen alun jälkeen yhteistyö harmillisesti hajosi haukkumiseen lopussa ja koiran oli vaikea jatkaa työskentelyä. Tunnelmallinen alokasluokan ohjelma. Alkupuolen ohjelmasta koira suoritti todella hyvin."
Johanna Saariluoma

Tekniset pisteet: 80
Taiteelliset pisteet: 77
Yhteensä: 157

"Erittäin hyvä alku ohjelmassa. Ohjaaja liikkuu hyvin ja alkuohjelman liikkeet onnistuivat täsmällisesti. Ikävästi keskittyminen herpaantui loppuohjelmassa ja hieman tuli haukkumistakin. Koiratanssiura lupaavalla alulla."
Mari Väänänen

Tuomarikeskiarvolla siis mahdollisuus siirtyä seuraavaan luokkaan.
Maailman paras paras tanssikoira!

1 kommentti:

  1. Hyvä tytöt! Hahahah, jonkun koira alkoi yllättävästi haukkua. Mie haluun niin nähdä tuon videon. Onnea vielä!

    -Tiinuska ja pojat

    VastaaPoista