maanantai 19. marraskuuta 2012

Myö reenataan!

Niin kun ihan oikeesti!

Viime viikollakin kolmasti ja tällä viikolla ehditään hallille ainaskii kaks kertaa. Aika siistiä!

Missä treeni näkyy? Alla videot.

Nuuran pujotteluasia ollaan saatu oikein kivaksi. Hirmu hyvä mieli. Pujotteluohjelman nimi on ollut 2by2 + kujakepit. Tarkoituksena kepit itse oivaltava eteenpäin pyrkivä koira. Eli vahvisteena maailman paras pallo. Kriteerinä se, että koira menee jokaisen "portin", joita ollaan yksitellen lisätty ja tiivistetty.

Video on viime viikolta. Tällä viikolla saatiin onnistuneita toistoja jo niin, että ensimmäinen ja viimeinen väli olivat kokonaan linjassa. Hihii! Hyvä siitä tulee. Kun 6 kepin pujottelu toimii myös lähetyskulmia muuttamalla, laitetaan siihen jatkoksi toinen kuuden satsi ja palkkaillaan aluksi kumpaakin 6 pätkää erikseen ennen kuin ne yhdistetään. Kiitos Anni avusta ja neuvoista ja treeniseurasta! (tekstiä klikkaamalla pääset Annin ja collietyttöjen uuteen blogiin)

Kontaktit taas. Amatööreille: koiran pitää kontaktiesteellä koskettaa tuota eriväristä osaa. Nuuralle se on opetettu 2on2off asennolla. Eli sen on tarkoitus pysähtyä kontaktiesteelle aina niin, että sen etutassut ovat maassa ja takatassut esteen kontaktiosalla. Lähteä tuosta asennosta saa vasta "vapaa"- käskyllä. Eikö se oo pätevä? Tai siis MINÄ olen :D

Viimeisellä videolla Neekan tämän päiväinen treeni. Niin se vaan tuo A este vetää sitä. Hassu pompula!
Tässä vaiheessa oli Nuuran keppitreeni tänään.

Ja siinä treeniseurueen viisaat elukat. Neeka ja Sera.2 kommenttia:

 1. Teille löytyy pari kysymystä meidän blogista: http://bogicnut.blogspot.com :)

  Huomaathan vaihtuneen bloginosoitteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta cockeripojat :) vastaamme siihen ensi viikon päivityksessä.

   Poista