maanantai 26. marraskuuta 2012

Nuuran isyysvalmennus.com

Hirvittääkö vanhemmuus? Pelottaako uudet vastuut? 
Etkö tiedä miten selviät uusista tehtävistäsi?

Ei hätää, meillä on ratkaisu. Nuuran isyysvalmennus sisältää 48 tunnin tiiviin valmennuksen, jonka aikana opit, miten sinä vanhemapana pärjäisit.

Valmennuksen aikana: 
  1. Opit mitä on univelka.
  2. Opit huolehtimaan jonkun muun nälästä ja vessahädästä.
  3. Opit pesemään jotain toista vähän väliä kurasta.
  4. Opit tarjoilemaan jollekkin muulle hyvin arveluttavia ruoka-annoksia.
  5. Opit putsaamaan paskaa yllättävistä paikoista.
  6. Totut siihen, että sormesi haisevat koko ajan paskalle
Valmennuksen hinta: hyvin halpa! Vain 10€/valmennus (+ km korvaukset, jos tavara pitää toimittaa paikan päälle.) Valmennus suoritetaan omassa kodissasi, josta et luonnollisesti saa raivata pois arvoesineitä tai kodin tekstiilejä.

Pakettiin kuuluu: 1 kappale koiria, 1 kappale kuraista marraskuuta, 1 kappale mössöistä pahanhajuista ruokaa + 1 kappale ennakoimattomia tilanteita entisestään hämmentävä tyttöystävä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin: valmennus on asiakaskohtainen. Koiran paska ei välttämättä aina osu tietokoneelle mutta tässä valmennuksessa se on hyvin todennäköistä.

 *   *   *   *   *   *   *   *

Semmosta.

Ei. Kukaan ei ole raskaana eikä tiineenä tai edes harkitse sitä. (Vähiten Nuuran kohdalla, kun sehän tarkoittaisi, että maailmassa olisi noita ylivikkeliä paskantekokoneita taas enemmän....)

Lyhyesti. Olimme viikonlopun Savossa. Nuuran masu meni kipeäksi. Sillä tuli hätä. Se väänsi paskan olohuoneeseen, jonka jälkeen nappasin koirasta kiinni ja yritin minimoida vahingot siirtämällä sen eteiseen. Lopputulos: "Lentomatkalla" paskaa Teemun läppärin näppäimistölle. Joo. Ihan hauska juttu, kun ei itse ole paikalla ja siivoa sitä niistä hemmetin näppäimistön väleistä koko päivää. Ja joo, kenenkään muun ei tarvitse kokeilla. Sitä ei saa puhtaaksi.

Tuo KOIRA. Teki sen, mikä nyt voi olla pahinta, mitä se voi tehdä (minun kohtalokkaalla avustuksella). Täytyy sanoa, että se mies suoriutui olosuhteisiin nähden tästä valmennuksesta hyvin ja se oikeesti haluu meidät vielä kylään. Ihme tyyppi? Vähintään yhtä masokisti, kuin keskiverto koiraihminen.

Mutta kaikesta paskasta (kirjaimellisesti) huolimatta Savo oli taas <3

Olikos vähän ihanat marraskuun kelit naatiskella Saimaasta?

Vakituinen aamupissapaikka.

"Ai Mie?"

Tassutellen syksyä pitkin Joulua kohden.

Vaikuttavaa eiks yeah?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti