maanantai 5. marraskuuta 2012

Videopäivitys

Hähäää! Nyt on sitten myös agilityura ihan noin niin kun virallisesti korkattu. Käytiin varkaudessa 3.11. tekemässä kaksi rataa. Neeka toimi todella hyvin! Jännittikö? No ihan hemmetisti! Mutta kannustusjoukot oli sen verta upeet, ettei voinut kun onnistua <3

Eka rata oli hyppyrata. Treeneissä kisaviikolla jälleen kerran pilatut kepit onnistui täydellisesti. Hylkäys tuli takaakierrolla, jonka möhlin menemällä itse kohti estettä. Tapahtuu siis tuossa muuria edeltävällä hypyllä. Loppurata tehtiin ihan vaan sillein, että mentiin lujaa ja oli kivaa.

Agilityradalla tuli 5 virhepistettä. Ihanneaika alitettiin keppien uusimisesta huolimatta useammalla sekunnilla. Videollakin kuuluu, että "Anni tee valssi". En tehnyt vaan persjätön, ajauduin itse ensimmäisen keppivälin kohdalle ja Neeka alotti kakkosvälistä. Oltiin medikoirakoista ainoat, jotka selvittävät radan hylkäyksettä, joten saatiin kotiinviemisiksi herkkuja ja lahjakortti Varpsin kisoihin joskus toiste :)

Onnistunut kisauran aloitus! Alla linkit sekä kumpaankin agilityrataa, että edellisen viikon koiratanssikisoihin.
Islantilaisten posetuskuva.

Pikkumustan mökkitouhut syyskuussa.

Punaisten tyttöjen mökkitouhuja syyskuulta.

Koiratanssi 20.11. vapaaohjelma sijoittuneet ja tuomarit.

2 kommenttia:

  1. ihana neeka :> onnittelut kisamenestyksestä!

    VastaaPoista
  2. Fs ohjelmanne on niin ihana! Vitsit toi minuutin kohdalla alkavat pujottelut ja takaperin pyöriminenkin menee niin musiikkiin!! Toivottavasti tuutte pian kisoihin uudelleen!

    VastaaPoista