sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Savonlinnan agilitykisat 19.5.

Jeejeejee!

Kuvaaja: Mirkka Kalmari.


Myö tehtiin kolme rataa, siis kolme. Ja kaikilla radoilla meillä oli tosi kivaa. Neeka ei ihan kulkenut samaa vauhtia kuin sillon kun mennään lujaa, mutta ei myöskään laahannut perässä. Yhdessä tekeminen oli hauskaa ja se vire säilyi koko kisojen ajan.

Ensimmäiseltä radalta tuli 5 virhepistettä kepeiltä. Neeka lähti ekalla keppikäskyllä hömpöttämään numeromerkille :D mutta kun se malttoi taas kuunnella tarkemmin tuli kepeiltä puhdas suoritus. Mutta ratavirheitä 5 :( Sijoituimme silti toisiksi.

Toisella radalla meni sika hyvin ja tosiaan kepit onnistuivat tässäkin. Ei yhtään virhepistettä! Radalla oli kuitenkin pöytä ja jouduin ohjaamaan kepit "väärältä" puolelta, joten yliaikaa tuli reipas 2 sekuntia. Ei siis nollatulosta. Harmitti! No luokkavoitto tuli kuitenkin.

Viimeisellä radalla oli pari ongelma kohtaa. Toinen niistä keppien jälkeen hyppy-putki jossa putki hankalassa kulmassa. Arvoin starttiin asti teenkö valssin, persjätön vai työnnänkö putkeen. Valitsin ensimmäisen. Virhe. Valssi ajautui AIVAN liian lähelle putkea, Neeka hyppäsi putken päälle ja siitä vasta uudella käskyllä sisään. Tällä kertaa aika olisi riittänyt mutta 5 virhepistettä ei siihen nollaan riitä... Neeka sijoittui kolmanneksi, kun luokassa oli niin vähän koiria.

Yhteenvetona: lisää kisoja, kun meillä on niin kivaa!!!

Alla linkit videoihin.

RATA 1 (A-rata agilityrata)

RATA 2 (B-rata agilityrata)

RATA 3 ( C-rata hyppyrata)

1 kommentti:

  1. Onnea sijoituksista kera kivan meiningin! :)

    http://youtu.be/phDfJcQwNes

    Tuossa olisi videota Nuuran rallyn mölliradasta.

    VastaaPoista