keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Harmitus!

Siivouspäivä! Voiko huonompaa päivää koiraparan mielestä olla? Ei.
Harmituksen syy: Nämä lähti roskiin:Reaktio:Muuten menee kivasti. Alkuvuosi on tuonut surua ja murhetta mutta myös iloisia uusia asioita. Thö Loma alkaa kohta ja kevät tuo puutarhaharrastusta päivä päivältä lähemmäs. Ensi kesä onkin aika erilainen mutta toivotaa, että siihen sopisi myös koiratouhuja kaiken uuden lomassa.

Vanha Hippokoira.
Vajaa kuukausi sitten meillä oli islanninkoirat ry:n jalostustoimikunnan järjestämät jalostuspäivät. Oli mukava nähdä rodun harrastajia ja tietenkin myös rotutovereita. Neeka jäi Teemun seuraksi ja Nuura pääsi reissun päälle ihan itsenäisesti. Valitettavasti saimme reissusta nenäpunkin tai kennelyskän ja olemme edelleen treenikiellossa. 

Neekaan tuo kurja tauti ei tarttunut ja Nuurakin pääsi lopulta aika vähällä. Hallille tuli kuitenkin parin viikon porttikielto ettei vain tartuteta muita. Mutta ensi viikolla päästään taas. Agilityssa työsarkaa on nyt niissä keppien ja keinun hiomisessa. Ohjauskuvioihin palataan kun kyetään. Toivon ja odotan, että loma antaisi vähän aikaa myös koirailuille ja pääsisi miettimään jopa startteja tokossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti