keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pentu-uutisia part II

Myö harjotellaan.
Kuten näppärimmät huomasivat, siirrettiin Nuuran pennutusta syksylle.

Tässä on ensisijaisena projektina tämä oma pentu ja Nuuran juoksu olisi mennyt hyvin päällekkäin tämän kanssa. Järkevämpää saada oma vauva-arki ensin toimivaksi, ennen kuin saadaan lisää pentuja kaitsettavaksi :)

Laskettuaika on toukokuun lopulla, joten pentukuvapäivityksiä joutuu blogin seuraajat vielä hetken odottelemaan ;) Sekä minä, että koirat olisivat kuitenkin kiitollisia, jos hän pian saapuisi maailmaan! Päästäisiin nopeammin takaisin tavalliseen lenkkeilyvauhtiin. Alkaa nimittäin ylimääräinen lasti jo vähän hidastaa.

Siispä meille ei kuulu mitään harrastuksiin liittyvää, kun en mie enää oikein aksakentillä jaksa juosta. Tokoiltu ollaan. Lähinnä kotona. Ja valittiin miut myös harrastusseuran puheenjohtajaksi, niin kestää ajatukset kuitenkin koiraharrastuksen parissa.
Luonnollisesti koko perhe osallistui äitiyspakkauksen avaamiseen :)kevät, kevät, kevät, kesä!


Myös senioriosasto osallistui puutalkoisiin.

Ja junnuosaston tärkeet hommat :)4 kommenttia:

 1. Hei, onnea hirmuisesti tulevasta perheenlisäyksestä. Onko menny odotus hyvin? Minä juoksin aksakentillä vielä viimesillä viikoilla ja siellähän se synnytys lähti likkeelle :) Jaksamisia loppuhuipunnukseen!!

  VastaaPoista
 2. jänniä aikoja! hyvää loppuodotusta tasapuolisesti sulle sekä koirille :> onpa hassua, et ekan kerran minun issikka-aikana et oo issikoiden yhteisissä kinkereissä paikalla. tai olettaisin, että teitä ei ihan vielä erkkarissa tavata? toisaalta oot kyllä vähän hullu siinä suhteessa, että eihän varma voi oll koskaan ;D

  VastaaPoista
 3. Joo erkkarikuntoinen mein perhe tuskin on mutta vauvasta riippuen yritetään osallistua muuten kesäajan kinkereihin :)
  Maiju: kiitos. Yllättävän hyvin on mennyt. Ei oo tarvinnut lenkkeilyä tai muuta rajottaa. Nyt viime metreillä pikkusen, kun hän on väärinpäin niin toivomme syntymää valvotusti. :)

  VastaaPoista