sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Meitä on viisi

13.5.2014 Narttupentu. Väri punainen. Paino 2,8kg. Ei kannuksia edessä eikä takana. Turkin pituus lyhyt ;)

Niin se lauma kasvoi. 13.5.2014 meille syntyi vajaan kolmen kilon painoinen kaunis tyttölapsi. 12.5. maanantaina kävin illalla pitkän lenkin koirien kanssa rannalla. Nautittiin tyynestä kelistä ja istuskeltiin rantakalliolla hämmästellen, kun on niin seesteinen tunnelma. Sanoi samaa illalla töistä tullut puolisokin. Oli kuulema koko päivän odottava ja rauhallinen olo. Eipä arvattu, mitä enteili! Sillä oltiin menossa suunnittelemaan sektiota keskiviikkona 14.5., koska tyttö oli ollut jo pidemmän aikaa väärin päin. Se käynti jäi tekemättä, kun synnytys käynnistyi 13.5. yöllä ja neiti syntyi maailmaan kello 4.14.

13.5. iltalenkillä 7 tuntia ennen perheenlisäystä :)
Pääsimme kotiutumaan seuraavana viikonloppuna ja siitä se arki on vähitellen alkanut muovautua vauva-arjeksi.

kotimatkalla kera ekan oman ponin!
Nuuralla oli ensimmäiset pari viikkoa kiirettä.
Näin pientä ihmistä piti vahtia koko ajan!

Neeka otti asian rennommin ja luotti meidän kykyyn toimia
vanhempina.


"Pingu" pärjää hyvin myös Isänsä kanssa ja viihtyy rattaissa, joten olemme onneksi päässeet normaaliin lenkkeilyrytmiin takaisin heti kotiuduttuamme. Sekä kera Pingun, että ihan kolmisin tyttöjen kanssakin. Oli muutens aika rankkaa olla sairaalassa monta päivää ilman koiria ja ilman liikuntaa!


Nyt sitten odotellaan milloin toipuminen alkaa olla sillä mallilla, että agilityyn uskaltaa taas. Tokoiltu on jo. Palkatessa pitäisi vain muistaa vatsan kunto ja se on välillä vähän haasteellista. Kunhan saadaan Pingulle joku nimi, mistä sitä ei koulukiusata, niin ajatuksena on viettää koiratouhuviikonloppuja tänä kesänäkin!

Koiramaista kesää kaikille blogin lukioille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti