torstai 26. maaliskuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää Rakas!

15 vuotta sitten maailmaan syntyi mutkahäntäinen suomenpystykorva narttu. Paria kuukautta myöhemmin se muutti Lappeenrantalaiseen perheeseen ja teki yhden 15 vuotiaan tytön maailman onnellisemmaksi, tuntia myöhemmin turhautuneeksi, pettyneeksi, väsyneeksi ja vihaiseksi. Siitä alkoi kuitenkin matka, jota ei ilman tuota äärimmäisen rakastettavaa, hassua ja hermoja raastavaa pystykorvaa olisi tullut. Ei ainakaan samanlaisena. Tänään en enää saa onnitella sitä koiraa mutta upea se oli! Emmi Ensimmäinen.


7 vuotta myöhemmin samalla päivämäärällä syntyi Tunturiketun kenneliin neljä islanninlammaskoirapentua, josta samainen tyttö muutamia koirakokemuksia vanhempana haki kotiinsa omien sanojensa mukaan "kilpailukoiran". Neeka on ollut paljon enemmän, mitä ikinä uskalsin haaveilla. Minulle se on se elämäni koira. Tänään se tulee virallisesti veteraani-ikään. Toivotaan, että meillä olisi yhteisiä kokemuksia edessä vielä toisen 8 vuoden edestä!


Ja koska sain tilaisuuden, josta en voinut kieltäytyä, olen nyt saanut elää 6 päivää Neekan täysveljen Nonni eli nykyisin tutummin Onnin kanssa. Se on varmasti herkin ja kiltein uroskoira, mitä maailmassa voi olla!

Hyvää syntymäpäivää siis! Rakkaat kultaturkkiset koiraystäväni! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti