tiistai 9. kesäkuuta 2015

Hei hei murut ja jännittävää maailman valloitusta!

7 viikkoa on aika, joka koostuu kolmesta hysteerisestä päivästä, useammasta masentuneesta viikosta ilman omia koiria, kunnon lenkkejä ja harrastuksia sekä kolmesta täydellisestä viikosta, kun hienoimmat koiranalut alkavat tutkia maailmaa sinun kanssasi.

Ja yhdestä päivästä, kun tajuat, että se pentuaika meni jo.

Siggi ja Snugga joutuivat taistelemaan elämänsä ensi metreillä eikä taistelu varmasti ole ohi, kun katsoo, millä vimmalla leluista väännetään. Kaikki hienot taistelut ovat vielä edessä. Elämän makuiset hyvät taistelut.

Pienet rimpularääpäleet kasvoivat yhdessä huijauksessa ihastuttaviksi pikkukoiriksi. Tänään ne muuttivat kasvattajan luo Kerimäelle ja sieltä sitten edelleen ikiomiin koteihin, uusiin perheisiin.Kiitos jälleen kerran Riitta, kun saimme kokea tämän.

Minusta on tähän juuri sopivasti viiden vuoden välein. Ensin on ensimmäiset viikot tooooosi tylsää, kun oma koira vain emoilee. Ja sitten on seuraavat viikot tooooosi ihanaa, kun pennut kehittyvät ja tekevät sydämeesi pikkuruisen paikan. Ja sitten ne pitää hyvästellä. Toisaalta on ihanaa, kun lauma palaa ennalleen ja elämä raiteilleen. Toisaalta on niin haikea olo. Aika menee liian nopeasti ja pennut (kaikki pennut, myös se ihmispentu) kasvavat liian nopeasti.


Hei, hei Siggi ja Snugga (Nukka). Hienot pentupentuset! 
Muistakaa pissiä vain ulos, älkää syökö enempää pienten ihmisten korvia ja pitäkää huolta perheistänne! :) Nähdään!Snugga 7vko

Siggi 7vko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti