keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kesä ja lauma ennallaan

Pennut lähtivät ja kaksi punaista pentua tuli tilalle. Oli ikävä mutta kyllä rjessa huomasi kun yhden koiran tilalla oli yhtäkkiä kolme. Kaksi koiraa on kaksi koiraa mutta kolme koiraa on jo lauma.

Onnin tulon myötä tuntuu, että Neeka on onnellisempi. Ja ymmärtäähän sen, kun se on tottunut elämään jonkun vahvan ja vanhan, tasapainoisen ja luotettavan kaverina. Nämä adjektiivit ei varsinaisesti osu Nuuraan kovin hyvin. Onni  on herttainen ja kiltti. Se antaa akkojen hyppiä silmille mutta suojelee porukkaansa ulkona. Ainut miinus siinä on yksinolo, jonka kanssa joudumme töitä.

Kesä menee arkisissa merkeissä, mökkeillessä ja koiraharrastuksen osalta näyttelytouhuissa. Neeka sekä Onni on ilmoitettu islanninkoirien erikoisnäyttelyyn. Eli heinäkuun lopussa pääsemme tapaamaan monia harrastuskavereita ja näkemään ison kasan issikoita. Oma jännityksensä on siinä, miten Onnin kanssa tuolloinen reissu menee. Tänään käytiin harjoittelemassa mätsärissä Punkaharjulla ja poika käyttäytyi todella upeasti. Se ei veteraaneissa sijoittunut mutta oli rauhallinen oma varma itsensä. Ei häseltänyt, ei haukkunut ja osasi matkustaa kuljetushäkissä. Upea jätkä. neeka oli veteraanien punaisten kolmas ja tienasi kotiin säkillisen ruokaa. Onnin ja Neekan kanssa oli ihanan rentoa katsella muita koiria ja jutella koirapöpiasioita kasvattajan kanssa. Erkkariin lähtee nyt rennoin mielin.

Rantautumisessa tärkeintä on, että kuka on eka!


Veli ja Sisko. Kyllä ne sukulaisiksi tunnistaa.
Mökkivahdin hommat. Kuka tulee, kuka menee.

Nuuraa valvoo Emman leikkejä, eikä pysty ymmärtämään
kuka vastuuton jättää pentunsa noin lähelle vesirajaa!

Rakas lauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti