torstai 27. elokuuta 2015

Pentuetreffit

Sisu, Nuura ja Nukka

Palleroiden kanssa kokoonnuttiin pentutreffeille Savonlinnan agilitykisojen yhteyteen lauantaina 22.8. Kiitos vielä kertaalleen Kaisalle sekä Jonnalle, kun pääsitte tulemaan. Mukavaa nähdä, miten oman nartun pennut kehittyvät itsenäisiksi hienoiksi koiriksi, vaikka niistä edelleen näki selvästi emänsä sekä isänsä perinnön. Hauskat hörökorvat, joilla oli aiiiivan liian pitkät jalat.

Kuvissa siis rohkeat ja viisaat Nuuran pennut neljän kuukauden iässä.

Kummatkin pennut olivat kehittyneet kelpo koiriksi. Väritys on nyt vahvistunut molempien kohdalla fawniksi ja karvanpituus olikin vähän yllätykseksi pitkä. Sisu oli jo välillä valokuvien perusteella ihan valkoinen mutta nyt on alkanut tulla kerman väristä karvaa selkään. Kauniit ja hienot pennut. Ne olivat rohkeita, vilkkaita ja leikkisiä. Kiipesivät syliin, antoivat suukkoja ja suhtautuivat vilkkaaseen kisapaikkaan avoimesti. Kuten odottaa saattoi, ihan todella hienoja pentuja ja lyhyen tutustumisen jälkeen sanoisin, että pikkuisen päivitettyjä versioita Nuurasta. Jos alku oli hankala, niin nyt näyttäisi että se kannatti!

Nukka ja Sisu

Tunturiketun Siggi eli Sisu 4kk

Tunturiketun Snugga eli Nukka 4kk

Sunnuntaina Nukan "isosisko" Natta sekä omistajansa jatkoivat kisaamista, joten olin apukäsinä paikalla. Emma tuli katsomaan Nukkaa ja Nukka näki myös Nuuran treenikaveri Nastan jälkikasvua. Tärkeitä tapaamisia siis.

Emma ja Nukka

Nuura ja Yrsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti