perjantai 4. maaliskuuta 2016

Neekan pennut: Eetu

Seuraavana E-pentujen sarjaa jatkaa Eetu.

Eetu - touhukas perhekoira (Tunturiketun Einirunnur)


Eetu on luonteeltaan hyvin kiltti ja utelias hölmö. Uudet ihmiset ja paikat tutkitaan aina hyvin tarkkaan. Aikuiset otetaan vastan hyvinkin riehakkaasti mutta lasten kanssa ymmärtää olla rauhallinen. Isommat koirat  haukutaan varmuuden vuoksi kun ollaan lenkillä mutta tulee muiden koirien kanssa toimeen ihan mukavasti.

Eetu sai ensimmäiset 3 vuotta viettää rauhallista kotielämää. Nyt kun talossa on kaksi pientä lasta on senkin elämä hieman muuttunut. Onneksi vanhempani käyvät  melkein joka viikko mökillä ja ottavat Eetun aina mukaa. Kesät Eetu viettää pääasiassa Päijänteen rannalla ja heinä-elokuussa Eetua ei juurikaan kotona näy.


Eetun terveys on ollut ihan ok. Tassut tulehtuvat helposti mökillä jos maa on pitkään märkä. Viime kesänä Eetu alkoi ontumaan oikeaa taka jalkaa. Röntgenkuvissa näkyi lopulta oikean reisiluun pään pientä kulumista. Nivelrikkoa ei vielä ollut. 

Eetun lemppipaikka kotona on patterin ja sohvan välissä. On aina tykännyt nukkua ahtaissa paikoissa mutta sohvakin kelpaa paremman puutteessa. Pallo ja erilaiset kiskontaleikit ovat Eetun mieleen. Kesäisin ui paljon ja tykkää olla muutenkin vesillä joko veneessä tai subbi laudalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti