tiistai 25. lokakuuta 2016

Rally-tokoaNuura & Neeka rallytokokokeessa Imatralla 15.10.2016.


Saanko esitellä? Islanninkoirat ry:n vuoden 2016 rally-tokon alokasluokan rotumestari: Neeeeekaaa! Mie oon siitä niin ylpeä. Ja vähän myös itestäni. Treeniä meillä on takana tosi vähän, kun tämä vuosi on ollut aikamoinen monella tapaa.

Noh. Nyt kun on aikaa harrastaa, harrastettiin. Ilmoitin molemmat koirat meidän ensimmäiseen viralliseen rally-toko kisaan (vuonna 2013 käytiin testaamassa lajia epävirallisessa kilpailussa). Ihmeellistä oli, että minä sain oman jännityksen sen verran hallintaan, että selvittiin hommasta kunnialla.

Rally-toko on meille suht uusi laji. Tokon harrastaminen on kuitenkin antanu siihen tosi kivan pohjan. Kumpikin koira toimi ennakoidusta ja hyvin sellaisen omaa keskitasoa olevan suorituksen. Uskon, että tämän lajin harrastamista jatketaan. Alkuun on helppo päästä mutta laji tarjoaa myös haasteita. Tyttöjen kanssa tehdessä alokasluokassa hankalaa on tuo hihna. Hyvä puoli hihnavaatimuksessa on se, että ehkä tässä lajissa voisi joskus startata tuon uroksenkin kanssa...

Siispä tuloksiin.
Neekan tulos 100p/100p sijoitus 1./19 ja rotumestaruus alokasluokassa

Nuuran tulos 96p/100p. sijoitus 7/19 ja rotumestaruudessa jäi neljänneksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti