sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Miun Tytöt

Tämän vuoden kilpailutavoitteet saavutettu! Jesh! Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna. Mitä hienoin fiilis, kun alkaa pitkästä aikaa olla harrastamisen maku koirailun parissa. Ai siinä päivittäisessä lenkkeilyssä, imuroinnissa, koirien ruokien laitossa ei ole harrastamisen maku vai? No ei samanlainen!


Tänään siis Mikkelin rally-toko kisoista Neekalle sekä Nuuralle koulutustunnukset RTK1.

Seuraavaksi rally-tokoilu jatkuu siis avoimessa luokassa ja vasta ensi vuoden puolella. Nyt pidetään talvi-/joululomaa ja mietitään miten treenamista ensi vuonna jatketaan.

Neekan tulokset
15.10.2016 Imatra 100p 1.sija 
29.10.2016 Liperi 97p 
6.11.2016 Mikkeli 98p 3. sija RTK1

Tämän päivän tuomarikommenteissa luki "iloista, kaunista yhteistyötä". Sitä on kaikki Neekan kanssa. Meillä on vain jokin sielullinen yhteys :D Se on Elämäni Koira. Sellainen once in a lifetime. Ihanaa, kun meillä on taas jotain, mitä voidaan yhdessä tavoitteellisesti tehdä. 

Nuuran tulokset
15.10.2016 Imatra 96p
29.10.2016 Liperi 91p
6.11.2016 Mikkeli 81p RTK1

Ja Nuura. Voi Nuura voi Nuura voi Nuura :D Oon sanonut tän monesti ja sanon vielä monesti. Se on aivan sairaan viisas koira. Se hoksaa asioita kerrasta, se lukee ihmistä ja toimii. Se toimii koko ajan. Mutta silti, kun se on kuin se ice age elokuvan orava Scrat. "Missä on miun käpy?!" Nuuran kanssa voi kehään mennä siinä mielessä aina rennoin mielin, että se tekee töitä, koska se on sen elämän tarkoitus. Meillä vaan on molemmilla liikaa vauhtia, liikaa temperamenttia ja liian vähän viisaita ajatuksia.Tässä Mikkelin rata. Tuolla kylttien 7 ja 8 välissä oli maassa jotain, mitä lähes jokainen koira nuuski. Siitä tuli meillekin suurimmat virheet. Nuuran kohdalla oli pakko ottaa sen "nenä mukaan" ja siitä tuli -10 pistettä: koskettaminen koiraan. Neekankin arvostelulomakkeen toinen miinuspiste on kyltiltä 7: "puutteelinen yhteistyö -1". Mutta kaikenkaikkiaan todella kivat radat molemmilla tuosta yhdestä kohdasta huolimatta.

Videot voi käydä kurkkaamassa:
Neeka https://www.youtube.com/watch?v=6TQ-7nDmzY4
Nuura https://www.youtube.com/watch?v=tzB8XzFS2Vk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti