lauantai 25. maaliskuuta 2017

Suuren Juhlan tunnelmaa!

26.3.2017

Onnea 10- vuotiaat

Elämäni koira Neeka
FI MVA RTK1 TK1 Tunturiketun Nanna Finna

ja sen hurmaava veli Onni
Tunturiketun Nonni Falhofnir

Neeka ja Onni 10-vuotta 26.3.2017

Syntymäpäivävideoon pääset tästä: https://youtu.be/9BMphOC-tfU

On etuoikeus saada sellainen koira, joka vain on kaikin puolin täydellinen. Sellainen sopiva. Sielunkumppani. Minulla kävi hyvä tuuri. Etsin itselleni ystävää, jonka kanssa aloittaa kunnolla koiraharrastustaipale. Neeka on lunastanut ihan kaiken sen ja enemmänkin.

Olemme startanneet neljässä eri lajissa näyttelyiden lisäksi. Olen saanut kokea sen kanssa ensimmäiset oman koiran pennut. Sen kautta ja kanssa olen saanut lukemattoman määrän elinikäisiä ystäviä ja löytänyt itselleni koirarodun, jonka parissa tahdon toimia. Niin ja onhan se tuonut elämäämme myös tuon pojan. Nallen näköisen jätkän, joka on vähintään yhtä hurmaava kuin siskonsa.

Ollaan toki otettu myös lunta tupaan. Välillä raskaastikin. Ja vaikka vastoinkäymiset ovat nakertaneet motivaatiota tehdä yhdessä töitä, eivät ne koskaa ole vieneet sitä iloa, mitä tuollaisen koiran kanssa treenaminen ja eläminen on.

Voi Neeka. Saisinpa pitää sinut aina.

Niin ja Onni. Toiset saa vain yhden täydellisen koiran. Meillä saldo tuplattiin pari vuotta sitten.

Tänään juhlitaan! Syödään kakkua ja leikitään. Hyvää syntymäpäivää rakkaat kultaturkkiset koirat!

Neeka ja Nonni 3kk
Nonni 4kk

Neeka 9vko
Onni, mie ja Neeka helmikuussa 2017

Tänään on kolmen koiran syntymäpäivä. Emmi olisi täyttänyt 17 vuotta. Hyvää syntymäpäivää ystävä, ensimmäinen koirani sinne jonnekin pilven reunalle, ikivihreille metsästysmaille.

Emmi-Mutka 2000-2015


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti